Tim Duncan no anota per primera vegada a la seva carrera en el partit contra Houston Rockets i trenca el seu rècord de 17 anys i 1360 partits

Tot i la victòria dels San Antonio Spurs contra els Houston Rockets, Tim Duncan va acabar el partit amb un regust agredolç. Després de 17 anys i 1360 partits anotant, el jugador nord-americà es va quedar sense fer cap punt per primera vegada a la seva carrera.

L’aler pivot dels Spurs queda, d’aquesta manera, com el jugador amb més partits seguits sumant com a mínim un punt de tota la història. Tim Duncan, que té 39 anys, ha establert el rècord de 1359 duels anotant superant jugadors com Karl Malone (1356), Hakeem Olajuwon (1089), Elvin Hayes (1084) i Michael Jordan (1072).

El jugador nord-americà duia tres partits consecutius sent baixa per una lesió de genoll. Concretament, l’aler pivot no saltava a la pista des del 25 de desembre. En el partit contra els Houston Rockets va jugar només 13 minuts, amb temps per fer tres llançaments erràtics que van acabar trencant el seu rècord personal.