Tindrem un nou Toyota Supra?

0
Tindrem un nou Toyota Supra?
Toyota FT-1
Tindrem un nou Toyota Supra?
Toyota FT-1

La marca confirma un esportiu que segurament tornarà a agafar el nom de Toyota Supra

Ni estem bojos ni tampoc ens estem inventant el títol, és la realitat, aquella que, amant dels cotxes japonesos dels anys 90, estaves esperant des de fa molt de temps. I ara t’ho podem dir ben alt i ben clar, el Toyota Supra tornarà a ser una realitat!

Almenys això és el que recull Motoring després d’una llarga entrevista amb el enginyer en cap de Toyota encarregat de la divisió esportiva de la marca, Tetsuya Tada, durant el Saló de Tokio. Tada ha confirmat un cotxe esportiu híbrid que serà un emblema dins de la marca i ha dit que anirà més enllà d’on podem imaginar. Amb això deixa entreveure que el nom serà el de Toyota Supra i que serà una autèntica referència a nivell mundial.

Segurament la base d’aquest futur Toyota Supra, que s’espera que passi a producció de cara a l’any vinent, serà el Concept FT-HS del 2008 que, posteriorment, es va refinar sota el nom de Toyota FT-1. Aquest prototip té unes línies espectaculars i úniques, però cal depurar-lo i maquillar-lo perquè pugui passar a producció. Tot i així, encara no sabem res més, però és d’esperar que durant els propers mesos aniran sortint més detalls que ens marcaran el camí que seguirà Toyota.

Així mateix, la marca assegura que aquest futur Toyota Supra no rivalitzarà amb qualsevol altre esportiu dels que hi ha actualment, sinó que el que ells faran deixarà bocabadat a tot el món. Diuen que serà d’unes mesures semblants a les d’un Porsche 911 i que podria seguir les línies del FT-1. No sé vosaltres, però jo ja tinc ganes de veure per on van els trets de Toyota!