Gerard parla sobre el partit en l'acte de presentació | FOTO: Àlex Hernando
Gerard parla sobre el partit en l'acte de presentació | FOTO: Àlex Hernando

Gerard López i Sergio González confirmen que els millors jugadors estaran a disposició del partit de la selecció catalana

Gerard López i Sergio González, seleccionadors de Catalunya, han confirmat la presència dels millors jugadors per al partit contra Euskadi del dia 26 de desembre. “Tindrem una selecció potent amb jugadors internacionals de gran nivell”, ha informat Gerard López. L’actual tècnic del Barça B no ha dubtat en afirmar que es tracta de “la millor generació de futbolistes catalans de la història”.

Gerard també ha comparat la situació actual amb la de quan es va convertir en seleccionador junt amb Sergio González. “Quan ens vam fer càrrec de la selecció, el Sergio i jo teniem més temps per preparar el partit ja que no entrenàvem. Ara, tot i que no tenim tant de temps, tenim accés al dia a dia del Barça i L’Espanyol”, ha apuntat.

D’altra banda, Sergio González ha reivindicat la gran il·lusió que provoca un partit de la selecció catalana entre els jugadors, on fins i tot ha explicat que s’han “rebut missatges de jugadors que volien venir a jugar. No obstant, els clubs no han posat les coses fàcils degut a la dificultat de les dates”.

Sergi Roberto, Xavi Hernández i Víctor Valdés, altres noms propis

Gerard López ha respòs sobre la presència de noms molt concrets al partit de la selecció catalana contra Euskadi. “Sergi Roberto el vam convocar contra Cap Verd en un moment en el qual li faltaven oportunitats. Ara ha tingut una progressió brutal i és una peça important”, ha comentat sobre el mig centre del FC Barcelona.

No obstant això, ha confirmat que Víctor Valdés i Xavi Hernández tenen complicat jugar amb la selecció catalana: “Xavi Hernández serà pare i entenem que la seva prioritat no serà el partit, sinó la paternitat. Sobre Víctor Valdés, hem de ser comprensius amb la seva situació, que és complicada, però té les portes obertes per jugar amb nosaltres”.