Tiroteig a la Universitat de Tennessee

0
tiroteig a la Universitat de Tennessee | diari català
@AhoraTabasco

Mor un jove de 19 anys pel tiroteig a la Universitat de Tennessee

Un mínim d’un jove de 19 anys ha mort i tres persones més han resultat ferides com a conseqüència del tiroteig ocorregut a última hora de dijous al campus de la Universitat de Tennessee després d’una aparent discussió per un joc de donats, segons ha fet saber la policia de la capital de l’estat, Nashville, en un comunicat.

Les tres ferides, totes dones, no corren perill de mort, segons fonts policials al diari ‘The Tennessean’.

El mort no estava inscrit a la universitat i de moment no se sap si els ferits o l’autor, que encara no ha estat detingut, eren estudiants del centre.

Tres ferit i un crític a un tiroteig a la Universitat de Tennessee

Un mínim de tres persones han resultat ferides, una de les quals es troba en estat crític, en un tiroteig registrat aquest dijous a la nit en el campus de la Universitat de Tennessee, a la ciutat estatunidenca de Nashville, segons han informat fonts policials.

El tiroteig a la Universitat de Tennessee , ha tingut lloc entorn de les 23.00 hores (hora local) i els agents de la Policia estan a l’escena del succés per intentar aclarir els fets, segons ha detallat el diari local ‘The Tennessean‘.

Les autoritats van traslladar als tres ferits a un hospital proper a la ciutat de Nashville, així ho va comentar Tanya Stone, supervisora d’operacions del centre de comunicacions d’emergència Metro Nashville. Stone no coneixia si els afectats pel tiroteig a la Universitat de Tennessee eren estudiants, ni tenia informació sobre el seu estat.

La policia va tancar un accés a la universitat i va ordenar a les persones que no fossin estudiants, abandonessin el campus, va indicar The Tennessean.

L’incident es va produir amb prou feines una setmana després que tres persones sofrissin ferides de bala a una festa fora del campus, a un carrer proper del tiroteig a la Universitat de Tennessee d’avui.

Aquest és el tercer succés d’aquest tipus a un centre universitari després que el passat 1 d’octubre tingués lloc l’últim tiroteig massiu en un centre d’ensenyament d’EUA, quan un home armat va irrompre en una escola d’educació superior d’Oregon (oest), va assassinar a nou persones i va ferir a altres nou. I és el quart tiroteig si s’inclou aquest últim d’Oregon que encara que no és campus universitari sí es tracta d’un centre educatiu.