Tres morts i desenes de ferits

Un agent de policia i dos civils han mort per les ferides de bala que han rebut a causa del tiroteig a una clínica de Colorado. Un home de raça blanca ha entrat amb la seva arma al centre de planificació familiar de Colorado Springs, als Estats Units, l’agressor es va atrinxerar al centre i a més de matar a tres persones, van resultar ferides nou persones més.

La tensió era palesa durant les quatre hores que l’home va estar dintre de la clínica, fins que la policia va poder entrar i arrestar-lo. L’alcalde de Colorado Springs, John Suthers, va confirmar que el sospitós va ser detingut i ha estat identificat com Robert Lewis Dear de 57 anys. L’atac va ser a una clínica del grup Planner Parenthood, una organització que dóna suport al Partit Republicà amb la seva campanya contra l’avortament.

Al voltant de les set de la tarda, la Policia va confirmar les tres víctimes i entre elles un dels policies, “És una tragèdia terrible, vull recordar que hauria estat pitjor si les forces de seguretat no haguessin intervingut tan rapidament”, va comentar l’alcalde de Colorado.

L’agent, que pertanyia al Departament de Policia de la Universitat de Colorado, ha mort després de l’incident, segons ha confirmat a través de Twitter Mike Violette, director de l’Orde Fraternal de Policia de Colorado. Fonts policials també han confirmat a la cadena estatunidenca ABC News la mort de l’agent.