Detinguda una persona per un tiroteig al Capitol

0
Capitoli estats units tiroteig
Imatge del Capitoli dels EUA | Foto: Europa Press

Detinguda una persona que ha disparat una altra en els voltants del Capitoli. Es descarta qualsevol motivació política o terrorista

La policia del Capitoli dels Estats Units, la seu del poder legislatiu del país, ha detingut un sospitós per disparar i ferir una persona -li ha provocat ferides per resquills-. Les primeres informacions apunten a un acte aïllat, sense cap intencionalitat política ni terrorista. Tant el detingut com la persona ferida han sigut traslladades a l’hospital.

Fonts oficials confirmen a Reuters que no hi ha cap connexió entre aquest incident i cap grup terrorista. Tampoc sembla que l’atacant tingués cap mena d’intencionalitat política.

L’entrada i sortida del Capitol ha estat bloquejada durant una hora. Els legisladors, això sí, es troben de vacances de Setmana Santa i, per tant, l’activitat al Capitoli és menor que en altres moments de l’any.

Per mesures de seguretat també, la Casa Blanca ha estat tancada durant uns minuts. Recorden alguns mitjans que al 1998 ja van morir dues persones al Capitoli, mentre una altra ho va fer al 2013 prop d’ell després d’una persecució policial.

 

Compartir
Article anteriorGoogle regala les eines Nik Collection amb valor de 150$
Article següent(63-76) L’ICL Manresa es retroba a Badalona
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]