Tiroteig contra un autobús de turistes a El Cairo

0
egipte tiroteig
Foto: Europa Press

No es compta cap mort encara en aquest tiroteig a El Cairo contra un autobús de turistes estrangers

Homes armats a bord d’una moto han disparat aquest dijous contra un grup de turistes que pujaven a un autobús en un hotel al Caire, segons han informat fonts de seguretat egípcies a Reuters.

Fonts de la cadena hotelera Barceló han informat Europa Press que els fets han tingut lloc al costat de l’hotel Cairo Pyramids que la companyia té a la capital egípcia. Segons aquestes fonts, els turistes eren de nacionalitat israeliana.

Les fonts de seguretat consultades per Reuters han indicat que no hi ha morts a l’atac i que un dels assaltants ha estat detingut al lloc dels fets, mentre que les forces de seguretat tenen envoltat el segon en un altre punt de la capital.

Segons les fonts de Barceló consultades per Europa Press, els assaltants han obert foc contra els turistes israelians, allotjats a l’hotel des del 28 de desembre, “amb pistoles i escopetes de cartutx”. Els trets han provocat “danys a la façana i en alguns finestrals de l’hotel”, han precisat.

La Policia egípcia ha sol·licitat a l’establiment les imatges de les càmeres de seguretat per poder identificar els agressors i avançar en la investigació.

Cap grup ha reivindicat l’autoria del tiroteig. El grup terrorista Estat Islàmic està actiu a Egipte, especialment a la península del Sinaí.