Titanfall arribarà a dispositius mòbils pròximament

  0
  Titanfall móbils

  L’univers Titanfall tindrà una saga en plataformes mòbils que arribaran en 2016

  Titanfall va arribar al març de 2014 com una nova fita en el gènere dels fps per a PC i consoles. Un joc diferent que va tenir un lleuger èxit, el qual ara el seu estudi de disseny – Respawn Entertainment – vol mantenir amb una nova saga de videojocs destinats a plataformes mòbils.

  Els nois de Respawn Entertainment han fet unes declaracions que ha augmentat les expectatives de molts usuaris, i és que han comentat la possibilitat de llançar una sèrie de jocs sobre Titanfall per a les plataformes mòbils actuals. Per a això, la companyia desenvolupada de videojocs s’ha aliat amb una empresa líder mundial en jocs de modalitat “free-to-play”, NEXON Co, així que podeu imaginar el que ens va a arribar, el típic model de videojoc espectacular en gràfics però que sembla una antiga màquina recreativa, només funciona amb diners una vegada després d’una altra.

  Titanfall 2

  Vince Zampella de Respawn Entertainment ha informat que la seva aliança amb Nexon és transcendental en molts aspectes, i és que és bastant cert que el joc no va ser el que s’esperava d’ell en molts aspectes. No obstant això han advertit que tot i utilitzar el nom de la saga, els jocs no estaran enfocats com FPS.

  Titanfall 2 i Titanfall per a mòbils llançats al mateix temps?

  És bastant evident que el que pretenen és explotar la marca Titanfall i no saben exactament com. No obstant això, el desenvolupament d’aquests jocs mòbils no afectarà el desenvolupament de qualsevol joc per a consola o PC de la saga. Aquests jocs per a plataformes mòbils han d’estar desenvolupats per altres empreses, simplement agafen prestat el nom de la saga per promocionar-molt millor, així que el desenvolupament de Titanfall 2 seguirà el curs esperat, de manera que els amants del videojoc podran seguir gaudint d’ell en el seu consola preferida.

  Per tant, que a ningú li sorprengui si Titanfall 2 acaba coincidint en dates de llançament amb els jocs per a mòbil.