El pilot barceloní, després de trencar-se la clavícula a Mugello, ha puntuat en les dues últimes curses en el seu primer any a MotoGP

Tito Rabat és feliç a MotoGP. El pilot barceloní va patir més del compte en els seus inicis en la categoria reina, però ha aconseguit puntuar en les últimes dues curses.

Absent a Mugello després de trencar-se la clavícula, el ‘53’ afronta amb ganes el gran premi d’aquest cap de setmana a Alemanya: “Estic content amb el meu rendiment des que vaig tornar a pujar a la moto després de la lesió a Mugello. A Montmeló vaig patir molt, però vaig acabar sumant punts. A Assen em faltava força en els canvis de direcció, però vaig pilotar prou bé. Arribo preparat a Sachsenring per disputar la carrera que marcarà l’equador de la meva primera temporada en MotoGP”.

Rabat, que pilota una Honda de l’equip Estrella Galicia 0’0 Marc VDS, reconeix que “he acumulat molta experiència en les primeres carreres, i he après tot el que he pogut per ser més competitiu. Penso que les característiques del circuit, l’Honda i el meu estil de pilotatge poden ser una bona combinació aquest cap de setmana. Espero poder lluitar pel meu millor resultat del què portem de temporada”.