Tito Rabat seriós dubte per Motegi

0
Rabat sense pressió per les 4 carreres que li queden a Moto2
Estrella Galicia 0,0 MarcVDS
Rabat sense pressió per les 4 carreres que li queden a Moto2
Estrella Galicia 0,0 MarcVDS

Tito Rabat es fractura el radi del braç esquerre entrenant i és seriós dubte per Motegi (Japó)

La plaga de lesions al campionat del món de MotoGP comença a ser semblant a la plaga de lesions que pateix el Futbol Club Barcelona. Aquesta setmana coneixíem les lesions de Marc Márquez a un dit de la mà i de Jorge Lorenzo a l’espatlla, ahir a la nit vam afegir a la llista de pilots que viatgen tocats al Japó a Tito Rabat. 

El pilot català patia una caiguda entrenant al circuit de Almeria, lloc on fa temps es va instal·lar i on té tota una estructura al seu voltant per poder preparar bé les carreres i que en part li va servir per ser campió de Moto2 l’any passat. Es va fracturar el radi del braç esquerre, concretament la part de l’ós tocant al canell esquerra i va ser operat quasi al moment a la mateixa localitat d’Almeria. Avui viatja cap al Japó i Dijous s’haurà de sotmetre a un reconeixement per part dels metges del circuit per veure si pot prendre la sortida ja als entrenaments de Divendres. Tot i que fonts properes al seu entorn són conscients que serà bastant difícil que pugui córrer.

És la segona vegada aquesta temporada que el pilot pateix un contratemps d’aquesta magnitud, ja que abans de disputar-se el Gran Premi d’Alemanya també va caure entrenant al circuit d’Almeria i es va fracturar la clavícula dreta. En aquell cas va poder prendre la sortida Diumenge però es va haver de retirar quan quedaven poques voltes perquè no va poder suportar el dolor.

Cal destacar que Tito Rabat era l’únic pilot que podia evitar que Zarco es proclamés campió ja al Japó i si el pilot català no pogués córrer el francès Johan Zarco automàticament seria campió sense necessitat d’haver de córrer. Un nou contratemps pel pilot català en una temporada que no ha sigut gens fàcil per ell, on tenia la gran responsabilitat de defensar el títol amb el número 1, però s’ha pogut veure la dificultat de la categoria i les millores per part d’altres marques que li han fet el camí a Moto2 aquest 2015 molt difícil. Tito Rabat no ha de patir però pel seu futur ja que la temporada 2016 correrà a MotoGP sota l’estructura del Estrella Galicia 0,0 MarcVDS ocupant el lloc del britànic Scott Redding.

Esperem que tots els pilots tocats puguin córrer aquest cap de setmana i veiem un gran espectacle a Motegi i que es parin en sec les lesions ja que el millor pels espectadors és tenir tots els pilots lluitant en les millors condicions possibles.