L’enginyer de so, Ron de Strulle, va col·laborar en la composició

Un nova cançó de l’artista David Bowie ha sortit a la llum. I és que l’excèntric cantant va compondre a principis dels anys 70 ‘To be love, durant la seva estada en terres americanes. Aquell tema, que havia estat escrit per Ron de Strulle, un enginyer de so, ara s’ha filtrat a Youtube i es pot escoltar com homenatge a la mort del cantant el passat 10 de gener.

Un tema de gran harmonia i que transmet molt d’amor, com diu la seva lletra i com també va dir l’artista Bowie quan parlava d’aquesta composició: Sobre ‘To Be Love‘, David estimava aquesta cançó. Va dir que els seus acords simples i senzills eren com portar a Billie Holiday a la dècada dels setanta, ha manifestat Strulle fa poc en una entrevista pel Huffington Post on ha presentat aquest material, completament inèdit.

Una melodia romàntica i amb gran ritme que sembla inspirat una mica en ‘The Velvet Underground’, però que sona també a grups molt posteriors com Spacemen 3.

Quin és el seu origen? Bowie havia arribat a Los Angeles en 1970 i es va allotjar en el 8233 de Roxbury Road (Hollywood). Allà, Strulle havia muntat un estudi en el seu garatge i van treballar juntament amb David creant algunes maquetes de cançons que havien escrit. ‘To be love‘ va ser una d’elles.