El Barça va patir una dura derrota al Clàssic, però la Champions espera i la situació de l’equip segueix sent idònea en totes les competicions

Ningú és perfecte. Sí, és cert que una derrota contra el Real Madrid en un Clàssic és sempre dolorosa, però el Barça s’ha guanyat el crèdit suficient com per fer pensar que dos dies són suficients per mentalitzar-se i posar-se mans a l’obra contra l’Atlético de Madrid. Els matalassers són un equip fort i no perdonaran si els blaugrana surten al camp amb dubtes.

El que és realment preocupant és el tema físic. Els homes de Luis Enrique van començar el partit sense ritme i van acabar de perdre’l del tot quan van encaixar l’empat de Karim Benzema. I una de les coses que exigeix l’equip dirigit per ‘Cholo’ Simeone, intens com cap, és estar fresc, tant a nivell de cames com en l’àmbit mental.

El passat, passat està. El Barça encara és a sis punts dels seus perseguidors a la Lliga. No obstant això, a la Champions League, tot és diferent. Els blaugrana no poden cometre ni la més mínima errada i el cert és que les estadístiques van a favor dels de Luis Enrique. L’equip madrileny encara no ha pogut vèncer el Barça amb l’asturià a la banqueta.

El ‘trident’ ha de tornar

En un partit important, la ‘MSN’ ha de liderar l’equip. Contra el Madrid, Neymar i Messi van estar totalment desapareguts i, Luis Suárez, molt poc encertat. Els tres davanters que han dut el Barça a la millor ratxa d’imbatibilitat de la història s’han de posar l’equip a l’esquena. Els tres ja porten 103 gols en totes les competicions (42 de l’uruguaià, 36 de l’argentí i 25 del brasiler) i s’enfrontaran a, probablement, la millor defensa d’Europa.