El pilot de Piera, amb 10 títols indoor i 10 outdoor engrandeix la seva llegenda després del gran premi d’Italia

El pilot de l’equip Repsol Honda Team s’ha proclamat aquest dissabte campió del món per vintena vegada en acabar primer la primera carrera del Gran Premi d’Itàlia del Campionat del Món de trial, i ha aprofitat el primer dels dos ‘match ball’ que tenia per coronar-se un altre cop i engrandir el seu rècord.

Bou, qui tenia prou amb ser setè a la primera de les dues carreres disputades en Chiampo i San Pietro Mussolino, va acabar primer aquest dissabte i juntament a la seva Muntesa Cota 4RT es va proclamar campió del món per dècima vegada a l’aire lliure per signar el seu vintè entorxat entre les dues modalitats de trial, afermant-se com pilot més llorejat en la història del motociclisme.

Amb cautela per evitar una caiguda o lesió però amb set de victòria, el de Piera es va mantenir ferm davant de l’intent del seu major rival, Adam Raga (TRS Factory Team), de remuntar i treure-li el campionat. Raga va acabar segon, insuficient per tallar el monopoli de Bou tot i que sí li valdrà per segellar el subcampionat.