Toni Bou guanya el Trial de Candeleda (Àvila)

0
Toni Bou en una de les zones a Candeleda (Àvila)
Toni Bou en una zona a Candeleda
Toni Bou en una de les zones a Candeleda (Àvila)
Toni Bou en una zona a Candeleda Foto: JC Vázquez RFME

Àvila va albergar aquest cap de setmana una nova prova del Campionat d’Espanya de Trial (CET).

El Motoclub encarregat de portar a terme la vuitena prova del CET (cinquena per la categoria de TR1) va ser el Moto Club Candeleda-Gredos, qui va preparar un recorregut de 12 zones situades a les piscines naturals de la població de Candeleda i on van predominar la roca granítica.

Podi TR1
Podi TR1 Foto: JC Vázquez RFME

El gran guanyador en TR1 va ser per l’actual campió del Món de Trial, Toni Bou, el qual va complementar les dues voltes consecutives per cada zona amb un total de 11 peus. Per altra banda, Adam Raga va ser segon finalitzant amb 26 punts i Jeroni Fajardo tercer, amb 37 punts. En la classificació general de la categoria reina, el pilot d’Ulldecona, Adam Raga va en primera posició a només un punt d’avantatge respecte Toni Bou.

En aquesta mateixa categoria de TR1 hi trobem molts més catalans. Pol Tarrés va finalitzar setè amb 75 punts, Miquel Gerabert (el nou subcampió del Món Júnior) vuitè amb 89 punts. Arnau Farré i Oriol Noguera van acabar novè i desè respectivament, amb 98 i 99 punts.

Podi TR2
Podi TR2 Foto: JC Vázquez RFME

Pel què fa a la resta de categories, tenien un temps màxim de 4 hores i 50 minuts per poder donar dues voltes al recorregut. En TR2, va guanyar Marcos Méndez, per davant de Marc Riba i Joaquin Salcedo. Un Marc Riba que amb aquest segon lloc, ja es proclama matemàticament campió d’Espanya en la categoria de TR2.

Francesc Recio, Francesc Ciurana i Adrian Artidiello van pujar al podi de TR3. El lleidatà, Adrià Albejano va acabar en la cinquena posició.

En TR4, Sergio Puyo va ser el pilot que va realitzar menys peus per davant de David Oliver i Ruben García. Per la seva banda, Sergi Lagresa va acabar cinquè.

Oriol Pi, en Júnior, va pujar al graó més alt del podi on el van acompanyar, Joan López i Ivan Ortiz. Els catalans, Marc Cots, Marc Miquel i Sergi Farrés van quedar quart, sisè i setè respectivament.

En Cadet, Pablo Suárez va guanyar per davant d’Eric Miquel i Sergi Ribau. Gil Vila va acabar quart, David Avendaño cinquè, Pol Mediña setè i Gerard Trueba vuitè.

Maria Giró, primera en Fémines A
Maria Giró, primera en Fèmines A Foto: JC Vázquez RFME

I finalment en noies només es va disputar el grup de Fèmines A, on la victòria va ser per Maria Giró, seguida de Berta Abellán i Elisabet Solera.

La següent prova del CET serà el pròxim 18 d’octubre a Baiona (Pontevedra-Galícia) amb només les categories de TR1 i Cadet.

Voleu consultar les classificacions? Aquí teniu les de la prova i les generals.