Toni Bou guanya el Trial Indoor de Girona

0
Podi Trial Indoor Girona
Podi Trial Indoor Girona
Podi Trial Indoor Girona
Podi Trial Indoor Girona  Foto: Marc Calvo

Toni Bou aconsegueix per setè any consecutiu la victòria al trial gironí

Dissabte a la tarda es va disputar al Pavelló de Girona Fontajau la XXVIII edició de l’Indoor Ciutat de Girona, coincidint amb les festes de Sant Narcís.

Cinc zones amb obstacles a base de blocs metàl·lics, formigó i troncs, més una carrera en paral·lel, era el que havien de realitzar els sis pilots participants.

En la fase classificatòria, Jeroni  Fajardo (Beta) i Albert Cabestany (Sherco) van ser la primera parella de pilots en participar. Entre aquests dos només va variar un punt de diferència, 20 i 21 respectivament.

Tot seguit van sortir a pista Pol Tarrés (Sherco) i Adam Raga (TRS), que van realitzar menys punts que els anteriors, finalment un sorprenent Tarres en va fer 18 i Raga 12.

Per últim, van sortir els dos pilots del Repsol Honda-Montesa, Jaime Busto i Toni Bou. Busto, que era el menys experimentat  pel que fa al trial indoor, va acabar amb 21 punts, mentre que Bou va realitzar una espectacular exhibició acabant només amb 5 penalitzacions.

Sèptima victòria per Toni Bou
Sèptima victòria per Toni Bou Foto: Marc Calvo

Així doncs, van passar a la final Pol Tarrés, Adam Raga i Toni Bou. En aquesta final, Bou va tornar a marcar domini sobre els altres acabant amb un total de 5 punts. Adam Raga es va emportar la segona posició amb 17 penalitzacions i Pol Tarrés va ser tercer amb 11 punts.

Si us veu perdre l’espectacle del Trial Indoor, el podeu veure en la retransmissió que va fer TV3.