Toni Bou no disputara el X-Trial de les Nacions - Diari Catala
Adam Raga i Jaime Bustos representaran al combinat espanyol a la prova que es disputa a Niça | FOTO: Repsol Honda Team

El pilot del Repsol Honda Team Toni Bou es va lesionar aquest dimecres en un entrenament i no participarà al certamen del FIM X-Trial des Nations

Toni Bou no estarà a la competició del FIM X-Trial de les Nacions que es disputa a Niça (França) després de lesionar-se l’espatlla en una jornada d’entrenaments. Al pilot català li ha estat diagnosticat un trencament parcial del tendó subescapular de l’espatlla dreta i ha decidit, juntament amb el seu equip, optar per un tractament conservador i no participar a la competició d’aquest divendres, on serà substituït pel també català Adam Raga.

Pocs dies després de guanyar el seu desè campionat del món de X-Trial, Toni Bou es perdrà una cita on el combinat espanyol també podria certificar el seu desè títol consecutiu, en aquest cas al X-Trial de les Nacions. A causa d’una caiguda a la sessió d’entrenaments de dimecres el de Piera va haver de passar per l’hospital, i amb vistes a l’inici del Campionat del Món FIM de Trial outdoor el Montesa Honda Team i el propi pilot han decidit anular la seva participació a la prova francesa.

Davant de l’absència de Toni Bou, Adam Raga (TRS), corredor experimentat i segon classificat del Campionat del Món de X-Trial en la seva modalitat indoor, serà la parella del jove Jaime Bustos (Repsol Honda) al X-Trial de les Nacions.