Bou és a tan sols una victòria del seu desè títol Indoor

El pilot espanyol de trial Toni Bou (Repsol Honda) ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada en la tercera cita de l’any de X-Trial celebrada aquest diumenge a Viena i se situa amb vuit punts d’avantatge en la classificació general del Mundial, quan només queda l’última prova per concloure el campionat en el qual pot arribar al seu desè títol Indoor.

Un resultat que, sumat a la segona plaça aconseguida a la cita inaugural, el situa en solitari al capdavant del campionat amb vuit punts d’avantatge (55) sobre el segon classificat (47), a falta de l’última cita que es disputarà divendres que ve a Marsella i en què podria arribar al seu desè títol Indoor, 19è Campionat del Món del seu palmarès.

Líder des de la ronda de classificació, Toni Bou ha portat també la iniciativa a la final, per assegurar-se un triomf per davant d’Albert Cabestany i Adam Raga. El seu company d’equip, Takahisa Fujinami, ha acabat cinquè, fregant novament el pas a la final, que se li ha escapat per un punt.

  “Estic molt content; avui ha anat fantàstic. He patit en la classificació, però ha valgut la pena. La final ha anat molt bé i estic content amb aquesta prova. Albert Cabestany anava molt fort, guanyaria, i jo he hagut de pilotar com mai. Ara, les condicions per afrontar l’última cursa de la temporada X-Trial han millorat; jugar-te-la a cara o creu a Marsella era molt dur, tot i que sé que no serà fàcil i passarem nervis. No hi ha res fet encara”, ha comentat el pilot davant dels mitjans quan ha finalitzat la cursa.