Top Gear, el primer tràiler de la nova temporada

0

Top Gear, el programa de cotxes més conegut del planeta, torna a la BBC

Molts aficionats del motor vam veure com s’esfumava la possibilitat de seguir gaudint de les bogeries de l’equip de Top Gear: Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond. Haurem d’anar amb cautela en parlar de la nova edició del programa més disbauxat de la BBC però els productors ens avancen detalls a petites dosis. El nou equip de Chris Evans, Matt LeBlanc i Sabine Schmitz seran els encarregats de moderar la temporada més complicada de Top Gear i demostrar que estan a l’altura dels seus predecessors. També comptaran amb les col·laboracions de l’actor Rory, el expilot de F1 Eddie Jordan i The Stig.

La BBC estrenarà el primer episodi del nou Top Gear el 8 de maig i per generar expectació han publicat el primer tràiler. Pel que sembla el menú de cotxes no ha decaigut ni una mica i es mostra un Ferrari F12 Tdf i un Aston Martin Vulcan. Però no tot és ‘postureig’ de cotxes de luxe i podrem veure un Chevrolet Corvette Z06 amb una metralladora al sostre, un Ford Explorer o un Dodge Viper ACR. A més, pel que podem veure al tràiler, el programa seguirà comptant amb convidats de luxe com pot ser el pilot Jenson Button, al volant del McLaren 675 LT.

Top Gear nou
El nou equip de Top Gear | Foto: BBC

Molt es va parlar sobre un possible mareig de Chris Evans i no s’han volgut tallar un pèl. Al tràiler podem veure com (al final) el presentador sofreix una espècie de malestar després de fer una volta amb Sabine Schmitz a Laguna Seca. Segons sembla, el passeig amb l’Audi R8 V10 no li va sentar massa bé i abans d’intentar amagar-ho, ho publiquen sense cap problema. Sembla que la diversió i els riures seguiran estant assegurades en els nous episodis de Top Gear. No sé vosaltres, però jo tinc moltes ganes de veure si ens fan oblidar el passat; tenen un bon repte per davant.