Una usuària del metro de Barcelona retorna una bossa amb més de 8.000 euros en efectiu que es troba a l’estació de Zona Universitària

El Metro de Barcelona ha recuperat una borsa amb 8.500 euros a l’estació de Zona Universitària de la L9 Sud que s’ha tornat gràcies a l’acció combinada d’usuaris i treballadors del Metro, han explicat a Europa Press fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Una usuària va trobar dijous, minuts abans de les 10.00 hores, una bossa de mà amb diversos objectes personals i 8.575 euros en efectiu i l’ha lliurat a un empleat a l’estació, un tècnic d’operació de línies automàtiques que ha donat l’avís al Centre de Control del Metro, ha informat l’empresa en un comunicat.

Poc després, la propietària de la bossa la reclamava des de l’estació d’Aeroport T1, cosa que ha permès retornar-l’hi de manera “fàcil i ràpida”.

La identitat de la viatgera que ha trobat la borsa no ha quedat registrada, per la qual cosa TMB la busca per poder transmetre-li l’agraïment de la propietària.

Fa unes quantes setmanes es va tornar una cartera amb 7.600 euros, que ha estat perduda a l’estació d’Arc de Triomf del Metro.