“El Cotxe Fantàstic” tornaria amb el Michael Knight i el KITT originals

No sé com començar a explicar-ho ja que l’emoció s’apodera de mi, però el cert és que el vídeo mostra indicis que “El Cotxe Fantàstic” podria tornar a aparèixer a una pantalla. Si sou amants de les quatre rodes segur que en algun moment de la vostra vida haureu vist algun capítol o la sèrie original sencera, és com un objecte de culte per tots els addictes a la benzina. El vídeo ens mostra un primer avançament de Knight Rider Heroes, un format que encara desconeixem totalment però que podria ser perfectament una pel·lícula o una sèrie. Els que són indiscutibles són els protagonistes; KITT i l’insuperable Michael Knight, interpretat pel mestre David Hasselhoff. No sé vosaltres, però a mi ja se’m posa la pell de gallina només de pensar en un possible retrobament amb “El Cotxe Fantàstic”.

Al vídeo, després de les lletres, apareix el gran Hasselhoff amb la seva indumentària nostàlgica; jaqueta negra de cuir i les ulleres de Sol d’aviador. Seguidament arriba, potser, el moment més emocionant quan des del no res d’un desert apareix el majestuós KITT, el que és una clara referència a la introducció dels capítols originals de la sèrie. Com sabeu, KITT és un Pontiac Firebird Trans Am vestit de negre i amb la llum vermella al seu capó que va a banda i banda.

Un cop KITT desapareix d’escena, torna en Hoff preguntant a un tercer si “està preparat per això” i aquest li respon “més que mai”.

No sabem realment on aniran aquestes paraules, però el cert és que l’emoció és absoluta i les ganes de tornar a veure “El Cotxe Fantàstic” van augmentant cada cop més. Si voleu seguir de prop el desenvolupament d’aquest misteriós tràiler i rebre més informació i ser els primers en veure les següents escenes que es vagin presentant, només cal que cliqueu aquí, entreu i us registreu, i ja veureu com d’aquí poc tindrem unes noves aventures d’en Micheal Knight i en KITT.