Futurama: Game of Drones, el retorn que molts esperàvem

Corria l’any 2013, mes d’abril, i Comedy Central va donar una notícia que segur a molts ens va xocar i no vam rebre de bona manera, Futurama donava el tancament definitiu, una de les éssers de més èxit de Matt Groening.

Però ara els fans de Futurama estan d’enhorabona, ja que veuran com els personatges del Planet Express tornen, però d’una manera diferent. Tornaran a la vida en format joc per smartphones. El nom del joc serà “Futurama: Game of Drones”. El joc ha estat presentat per Wooga, desenvolupador de Diamond Dash, el joc serà tipus puzzle i inclourà una història de Dave Grossman.

Futurama

Futurama: Game of Drones, comptarà amb els personatges del Planet Express com a base, dins del joc nosaltres formarem part de la tripulació en un enfrontament amb personatges de la seva antiga companyia rival, MomCo.

Dinàmica de puzzle: un clàssic dins dels jocs Android

Com ja hem comentat la dinàmica del joc sera tipus puzzle, un clàssic ja dins del món de videojocs. La nostra missió serà la de connectar grups de drones en posicions perilloses mentre treballem per lliurar els paquets.

Futurama

Futurama: Game of Drones és un joc gratuït amb compres integrades que van des dels 0,99 euros fins als 99,99 euros. Les compres seran per continuar les partides un cop morts, o aconseguir vides extres o potenciadors. Són totalment opcionals.

El joc de Futurama: Game of Drones ja es troba disponible a Google Play, de moment no està disponible la seva descàrrega per a tothom. El joc està en la primera fase de proves i només es pot descarregar en molt pocs països. Pel que teniu dues opcions: comprovar a Google Play si el vostre dispositiu és compatible i us deixa descarregar l’aplicació, o passar-vos directament per aquí i descarregar la seva APK.

Futurama: Game of Drones
Developer: Wooga
Price: Free+

Que Futurama aposti pels jocs per a mòbil no fa sinó mostrar la creixent importància d’Android al món de l’entreteniment. Però per altra banda no crec que sigui la millor opció, ja que actualment comptem amb mòbils amb un hardware bastant potent perquè ens puguin oferir un altre tipus de dinàmica. Potser hagués estat millor idea, però de moment això és millor que res, no?