La marca dóna l’opció a 25 clients potencials de comprar un Land Rover Serie I igual que l’original

No fa molt, ens va arribar la trista notícia que el Land Rover Defender ens abandonava per sempre ja que amb el mercat actual (de SUV bàsicament) era un vehicle que ja no tenia cabuda. Però Land Rover-Jaguar no volen deixar morir a les seves joies així com així i, després d’anunciar que tornarien a produir algunes unitats del Jaguar XKSS, Land Rover Classic torna amb el llançament de la iniciativa ‘Reborn’ per a l’emblemàtic model Land Rover Serie I a la fira d’automòbils clàssics Techno-Clàssica, celebrada a Essen (Alemanya).

‘Reborn’ ofereix a 25 clients potencials l’oportunitat única d’adquirir un Land Rover Serie I original, objecte de desig per a qualsevol col·leccionista, directament a través de Land Rover Classic.

L’equip d’experts de Land Rover Classic s’ha servit de les seves dècades d’experiència per seleccionar 25 xassís del Serie I procedents de la xarxa internacional de Land Rover. Cada model es restaurarà íntegrament segons les especificacions de fàbrica originals de 1948 de la marca, utilitzant peces de Land Rover Classic per mantenir l’autenticitat del model. Per exemple, es podrà triar entre una varietat de cinc acabats de l’època: Light Green, Bronze Green, RAF Blue, Dove Grey i Poppy Red.

Torna el Land Rover Serie I | Diari Català
Land Rover Serie I

Els clients podran triar la base que prefereixin per al seu vehicle amb l’ajuda i orientació de l’equip de restauració de Land Rover Classic. A més, podran seguir el procés de restauració del seu Serie I de principi a fi en el nou taller Classic de Land Rover, que es troba al centre de producció original del Defender a Solihull (Regne Unit).

Sens dubte aquestes iniciatives de restauració de vehicles clàssics són les que mantenen viva la flama de la il·lusió pel món de l’automòbil ja que si ens hem de fiar dels cànons actuals, malament anirem.