Tornen els Nintendo Direct

  0
  Nintendo Direct

  Sis mesos després i amb un nou president, tornen els Nintendo Direct amb diverses dates a concretar

  Avui dijous a les onze de la tarda (hora peninsular), tornen els Nintendo Direct. Es tracta del format de retransmissions de periodicitat aproximadament mensual que Nintendo realitza des de fa un parell d’anys, on actualitza les seves novetats i desgrana algunes sorpreses.

  És el primer Nintendo Direct sense Satoru Iwata, l’antic president de la companyia, mort el passat estiu. Tot i que és habitual trobar al president de Nintendo comandant la retransmissió, avui serà Satoru Shibata, el màxim responsable de Nintendo Europa, qui farà els honors. Es desconeix si Tatsumi Kimishima, el successor de Satoru Iwata, es deixarà veure.

  Possibles anuncis

  Nintendo ja ha anunciat que, encara que tornen els Nintendo Direct, no hi haurà informació relativa a Nintendo NX ni als jocs per a mòbils, les dues grans propostes de futur de la companyia. El que sí s’espera és nou contingut per als usuaris de Wii U i Nintendo 3DS.

  Segurament es parlarà de Nintendo Badge Arcade, l’aplicació gratuïta per personalitzar el menú de Nintendo 3DS que arriba demà dia 13. També hi hauria d’haver espai per Star Fox Zero i novetats sobre el primer contingut extra per Super Smash Bros. Wii U/3DS. Tenint en compte que és el primer Nintendo Direct des de fa sis mesos, hi ha marge per a la sorpresa.

  A la cua, queden Pikmin 4, confirmat de manera oficial per l’any vinent, i la més que possible realitat d’una nova remasterització per a Wii U, la de Zelda Twilight Princess. És evident que tant Wii U com Nintendo 3DS comencen a encarar el final del seu cicle i no s’esperen grans novetats al respecte. Sortirem de dubtes avui abans de la mitjanit, gràcies a la retransmissió oficial disponible aquí