Els aficionats que han assistit al RCDE Stadium han respost amb crits i pancartes contra Luis Suárez, Gerard Piqué i, fins i tot, Shakira

L’afició de l’Espanyol que ha anat al RCDE Stadium ha respost amb contundència a les paraules de Gerard Piqué i a l’actitud de Luis Suárez al partit d’anada. Tot tipus de càntics i pancartes s’han pogut sentir i veure, alguns insultants; d’altres, irònics.

Una de les pancartes que s’ha pogut observar és sobre la parella de Gerard Piqué, Shakira. El missatge era “Shakira és de tots”.

Una altra pancarta en al·lusió a Shakira. Aquesta vegada, sobre Antonio de la Rua, ex company sentimental de la cantant colombiana. “Antonio de la Rua, amb tu va començar tot”, fent referència a les paraules de Gerard Piqué a la celebració de la temporada passada, quan va anomenar el cantant Kevin Roldán amb la mateixa frase.

Luis Suárez també ha estat objectiu de l’afició blanc-i-blava. A la pancarta s’hi podia llegir “Suárez bordador i mossegador”, en un joc de paraules basant-se en el refrany en castellà ‘perro ladrador, poco mordedor’ i fent al·lusió tant a les protestes del jugador com a les mossegades a Ivanovic i Chiellini.  

També hi ha hagut referències a la fundació del FC Barcelona. S’hi podia llegir que el RCD Espanyol havia estat fundat per catalans i, els blaugrana, per un suís com Joan Gamper