New Chucky Tattoo a terrassa ha recaptat més de 2500kg d’aliments

Una iniciativa diferent de les proposades normalment per recaptar aliments, Juan Acacio, propietari de New Chucky Tattoo, va proposar l’any passat aquesta iniciativa, recaptar aliments a canvi d’un tatuatge. Aquesta sorprenen idea, va recaptar 1000kg d’aliments a la primera edició.

I com no podia ser menys, aquest any tocava la segona edició. Per ella, compta amb la col·laboració de Diari Català, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa, la Creu Roja i altres entitats. La iniciativa es porta a terme en coordinació amb El Rebost, el Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa. A més, tot el que es pugui recollir aquest divendres serà destinat directament al Banc d’Aliments.

A las 19h y aun seguimos….vamos

Posted by New Chucky Tattoo "NCT INK" on divendres, 4 / març / 2016

Entre els tatuadors, a més, es troben veterans del gremi com Juan Sanz, d’Alkimia Tattoo. Aquest tatuador és ja un ‘expert’ en iniciatives solidàries. Si el passat Nadal va engegar una campanya de recollida de roba i joguines, per aquest Sant Jordi prepara una venda solidària de roses i per l’estiu ja pensa en una segona recollida de roba.

Podem dir que a les 20h de la tarda encara hi ha gent fen cua i es porta recollida més de 2500kg! Una xifra que duplica la quantitat de la primera edició i deixa patent l’esperit solidari de les persones.

Gràcies a tots per contribuir en aquesta causa i ens veiem a la següent!