Un repàs als videojocs de febrer que faran soroll a PS4, Xbox One, PC i Nintendo 3DS 

El panorama de l’oci interactiu torna a agafar embranzida. Després d’un mes de gener on el sector ha estat força quiet pel que fa a estrenes, els videojocs de febrer demostren que la roda torna a girar i ens esperen grans incorporacions al mercat els pròxims 29 dies. És per això que fem tres cèntims de les estrenes imprescindibles d’aquest mes.

Gravity Rush Remastered

gravity

Després del seu èxit a PS Vita, el títol exclusiu de Sony fa el salt a PlayStation 4 gràcies a BluePoint Games amb una versió millorada visualment que facilitarà l’arribada d’una segona part, confirmada només per la plataforma de saló de Sony. Arriba el 2 de febrer.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

Naruto

El darrer i definitiu videojoc del famós manga japonès que desenvolupa CyberConnect2 descriurà els últims capítols d’una història acomiadada l’any 2014. El videojoc arriba a PlayStation 4, Xbox One i Microsoft Windows (mitjançant Steam) el 5 de febrer.

XCOM 2

xcom2

Un dels imprescindibles de l’any segons la crítica nacional i internacional, arriba exclusivament per a compatibles el 5 de febrer. Es tracta de la continuació d’un dels videojocs tàctics més valorats dels darrers anys, una seqüela que sembla superar en tots els aspectes al seu antecessor.

Unravel

unravel

Una de les aventures més tendres de l’any arriba el 9 de febrer per Xbox One, PS4 i PC a un preu de 20 €. Fa poc, Diari Català en parlava en motiu de l’estrena d’un nou tràiler.

Street Fighter V

Ryu

La mítica franquícia de lluita torna el 16 de febrer de manera exclusiva per a PlayStation 4 i Microsoft Windows. És un dels videojocs més esperats de l’any i recentment s’ha confirmat que rebrà una actualització gratuita sobre la seva història de cara a l’estiu. Pots veure’n la seva intro aquí.

Fire Emblem Fates

Fire Emblem

Una de les estrenes més significatives de l’any per a Nintendo 3DS arriba el 19 de febrer a la portàtil. El joc es divideix en 2 versions distribuïdes per separat -una estratègia similar a la de Pokémon– que descriuen diferents punts de vista de la mateixa història.

Far Cry Primal

far cry primal_2

La nova iteració no numerada de la franquícia Far Cry arriba el 23 de febrer a Xbox One i PS4 (els usuaris de PC hauran d’esperar fins al primer dia de març) trencant la seva màxima principal: la utilització d’armes de foc. El joc suposa un retrocés fins a l’edat de pedra, un autèntic repte per l’estudi desenvolupador que fins i tot ha arribat a dissenyar un idioma propi pels personatges del joc. En pots conèixer més detalls aquí.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Plants

Una de les batalles més histriòniques i sorprenentment rentables del món dels videojocs dels darrers anys torna amb la seva segona entrega per a PlayStation 4, Windows PC i Xbox One. Aquesta vegada, inclourà la modalitat offline i un cooperatiu per a 4 jugadors. Arriba el 25 de febrer.