El Toyota GT86 Aero Package és exclusiu per al mercat japonès

Si hi ha un model que assegura una diversió diferent a la resta per un preu més o menys assequible, aquest és el Toyota GT86 (o Subaru BRZ). Motor atmosfèric, tracció posterior, coupé i un pes reduït, una fórmula que podríem dir que no està gaire ben vista de cara a la demanda del mercat. I de fet és veritat, no es venen cotxes com el GT86, però si volem preservar la conducció han de seguir existint (i comprant-se). En aquest sentit, a Japó saben com vendre les coses i per això han presentat el Toyota GT86 Aero Package, una versió més cridanera de l’esportiu japonès.

El model de Toyota és una carta oberta a rebre modificacions, tot i que a territori espanyol no és fàcil obrir-se pas en aquest camí. Aquest kit Aero Package, exclusiu per a Japó, li proporciona un aspecte molt més agressiu i radical gràcies a uns para-xocs retocats, un nou difusor posterior o a l’enorme aleró. Així mateix, aquest Toyota GT86 Aero Package també rep millores dinàmiques com amortidors firmats per SACHS, millors pastilles de fre i l’opció d’equipar llandes BBS de 18 polzades amb pneumàtics Bridgestone Potenza S001.

Toyota GT86 Aero Package | Diari Català
Unitat de color blau

Mecànicament no canvia; segueix amb el motor bòxer atmosfèric de dos litres i quatre cilindres que genera 200 CV de potència i 205 Nm de parell màxim. Les rodes posteriors són qui reben tota la força gràcies a una caixa de canvis manual de sis velocitats amb un tacte molt esportiu. L’acceleració de 0 a 100 km/h és de 7,6 segons.

Aquest Toyota GT86 Aero Package, disponible en set colors de carrosseria, tindrà un preu de partida a Japó de 28.900 euros, una xifra que el situa per sota del preu del model convencional que es ven al mercat espanyol. No obstant, s’espera que l’any vinent arribi un restyling del model, el qual podria augmentar la potència fins als 220 CV.