Un aspecte més Racing per al Toyota Prius

Us imagineu un Toyota Prius amb aspecte Racing i intimidant a qualsevol que el vegi per el retrovisor? Doncs ja el teniu aquí i tot gràcies a Toyota Racing Development (TRD). El preparador oficial de Toyota ens té acostumats a uns kits de carrosseria i rendiment que normalment són una bona solució per als models més esportius, com el Toyota GT86 però, a vegades, ens sorprèn, i avui és el cas.

TRD s’ha centrat en el vehicle híbrid per excel·lència de la marca japonesa, el Toyota Prius, dotant-lo d’un aspecte més agressiu i interessant. El kit de carrosseria aporta uns faldons laterals molts pronunciats, uns para-xocs més musculats que ofereixen una imatge més ample i agressiva, un difusor posterior, un aleró situat a la part alta de la zona posterior i unes llandes d’aliatge forjades de 18 polzades que tenen un disseny molt Racing. El material utilitzat per als elements del kit és el PPE i el plàstic ABS.

El millor de tot això és que res s’ha fet perquè sí, sinó que TRD ha realitzat un estudi previ a través d’un anàlisi CFD (Computational Fluid Dynamics), el qual ens diu que aquest Toyota Prius amb el kit TRD assegura una major estabilitat en línia recta i augmenta la càrrega aerodinàmica.

Hi ha dos kits de carrosseria disponibles i diferents entre ells, tot i que a simple vista poden semblar iguals. De moment no tenim constància de més millores, però TRD acostuma també a retocar elements com la suspensió o la direcció, així que no seria descabellat pensar que aquest Toyota Prius també rep alguna modificació en aquest sentit.

I el preu de tot això? Doncs a Japó el kit es pot aconseguir per 2.600 euros, un preu força interessant. Ara els taxistes de Barcelona que condueixen un Toyota Prius no tenen excusa, si volen un aspecte més Racing del seu model només ho han de demanar a TRD.