Tràiler cinemàtic de Dark Souls III

    0

    Bandai Namco publica el clip de la seqüència introductòria del nou videojoc de From Software, l’esperat Dark Souls III

    Comença el compte enrere per a Dark Souls III. Previst pel 12 d’abril d’aquest any, es tracta d’un punt final per l’estudi desenvolupador, From Software, que ha assegurat que la tercera entrega de la sèrie Dark Souls suposarà un canvi de rumb en el futur de l’estudi. Ara, Bandai Namco acaba de publicar el tràiler cinemàtic de Dark Souls III, disponible sobre aquestes línies.

    L’obra és fruit de l’aclamat creatiu japonès Hidetaka Miyazaki, principal impulsor de la saga Souls -un mot utilitzat dins l’argot dels fanàtics de From Software- amb el primogènit Demon’s Souls. Miyazaki, aquesta vegada, s’ha incorporat a l’equip a mig procès creatiu degut a què fins llavors havia centrat els seus esforços en Bloodborne, l’altre títol de From Software exclusiu de PS4.

    Un dels aspectes més impressionants de qualsevol Dark Souls és la seva seqüència introductòria. Com es pot observar al tràiler cinemàtic de Dark Souls III, de més de 3 minuts de durada, el desplegament visual és aclaparador. El videojoc tindrà lloc a la terra de Lothric, un món decadent on els jugadors hauran de sobreviure. Dark Souls III s’estrenarà a PC, Xbox One i PlayStation 4.