Tràiler de Fallout 4 Automatron, el primer DLC

  0

  La desenvolupadora Bethesda presenta el tràiler de Fallout 4 Automatron, la descàrrega del primer contingut addicional de pagament que rebrà el joc

  Després de la seva estrena el 10 de novembre de 2015, on la crítica en va opinar de manera molt favorable, Fallout 4 torna als titulars amb l’arribada de la seva primera expansió. Com es pot veure al tràiler de Fallout 4 Automatron, aquesta vegada, la principal amenaça a les terres de la Commonwealth seran els robots.

  fallout 4
  Imatge de Fallout 4 Automatron | Font: Bethesda.net

  El misteriós Mecanista ha alliberat una legió de màquines assassines que el jugador haurà d’eliminar. D’afegit, aquesta vegada podrem incorporar noves modificacions al nostre equip mitjançant peces provinents dels robots eliminats.

  Al final del tràiler de Fallout 4 Automatron, un clip sobre aquestes línies, es facilita la data d’estrena del DLC (les sigles amb les quals es coneixen les expansions de pagament dels videojocs): el 22 de març arribarà a Xbox One, PlayStation 4 i SteamFallout 4 Automatron oferirà la possibilitat d’elegir entre centenars de nous mòduls, blindatges, habilitats i armes totalment personalitzables.

  Es tracta del primer contingut adicional que rebrà el joc, però no serà l’únic. Aquest abril, els assentaments incorporaran noves possibilitats i, al maig, arribarà una nova localització, Far Harbor, un lloc que Bethesda descriu com l’escenari més gran que han creat mai per a un DLC.