La segona promo es refereix a la sisena temporada de la ficció

HBO acaba d’estrenar el segon tràiler de la seva exitosa sèrie ‘Juego de tronos’. Concretament la promo fa referència a la sisena temporada de la ficció que s’estrenarà properament (24 d’abril).  L’avançament (que no mostra a l’actor, Kit Harington, realitzar el paper de l’estimat Jon Nieve) consisteix en noves imatges guiades per una veu en off que va canviant d’amo (Tyrion,el Gorrión Supremo, o bé, Jaqen H’ghar).

El missatge és clar: “tots haurien de morir”. Amb aquest material de la temporada, (que ja ha presentat els seus primers tràilers i que també va llançar una bateria de cartells amb l’elenc de la sèrie), li seguiran almenys dos videos més, tal com van assenyalar fa mesos els seus productors executius i George R.R. Martin.

La nova tanda d’episodis de ‘Juego de tronos‘, una de les sèries televisives més populars a tot el món, promet ser una temporada molt especial, ja que serà la primera vegada que l’adaptació s’avanci al que està publicat en els llibres del seu creador, George R.R. Martin que va prometre que aquesta ficció finalitzaria en 10 temporades.