Tràiler de l’edició limitada de Life is Strange

  0

  Square Enix presenta una edició limitada de Life is Strange acompanyada d’un llibre d’art, la banda sonora i els comentaris del director

  Life is Strange, un dels videojocs episòdics més aclamats de 2015, torna a ser notícia. Des del dia 19 els consumidors poden fer-se amb l’edició limitada de Life is Stange per un preu inferior de 34,99 € pel que fa a les versions de PS4 i Xbox One i per 10 € menys per l’edició de PC.

  L’edició limitada de Life is Strange inclou un llibre d’art de 32 pàgines amb esbossos inèdits, la banda sonora del joc composta per artistes com Foals o José González (amb vuit pistes originals obra de Jonathan Morali) i amb els comentaris del director.

  Al tràiler hi podem veure les diferents reaccions de diversos youtubers durant la seva experiència amb Life is Strange. El títol de Square Enix tracta diferents aspectes problemàtics de l’adolescència com l’assetjament escolar o l’ús malintencionat de les xarxes socials. De fet, fins i tot ha impulsat una campanya de donatius en relació al bullying.

  Pots conèixer tots els detalls realtius a l’edició limitada de Life is Strange a través del següent enllaç.