Tràiler d’estrena de Dark Souls 3

  0

  La nova obra de From Software es prepara per aterrar a PlayStation 4, Xbox One i PC a principis d’abril

  Després del videojoc exclusiu de PlayStation 4, Bloodborne, la desenvolupadora From Software torna a la multiplataforma amb la tercera entrega de la seva sèrie més coneguda. Com es pot veure al tràiler de Dark Souls 3, el tancament de la trilogia conserva tot l’esperit fosc i decadent de les anteriors estrenes.

  Es tracta d’un dels videojocs més esperats pels jugadors veterans amants de les experiències exigents. Gran part de la fama de Dark Souls i les seves anteriors entregues neix del fet que no tots els jugadors seran capaços de completar-lo; és un videojoc on els usuaris moriran un gran nombre de vegades i on els enemics són especialment durs.

  L’altra gran virtut de Dark Souls 3 és l’espectacularitat. Com s’observa al tràiler sobre aquestes línies, la quantitat de paisatges de postal és aclaparadora i, a més, els enemics es presenten amb una estètica que genera molt respecte. Cal mencionar en especial a un dels enemics finals que es veuen al tràiler, una espècie de deu Zeus caigut que munta sobre el coll d’un drac.

  Dark Souls 3 es troba disponible al Japó des d’avui i arribarà a les nostres consoles el pròxim dimarts 12 d’abril. Diversos usuaris han trobat un petit error al bloqueig regional del joc que fa possible poder-lo jugar abans de la seva estrena oficial fora del Japó, pots consultar-ne tota la informació aquí.