Tràiler d’estrena de Rainbow Six Siege

  0
  Rainbow Six Siege

  Amb motiu de l’arribada a les tendes a primers de desembre, Ubisoft llença un tràiler d’estrena de Rainbow Six Siege

  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege és a menys d’un pam dels consumidors. La sisena iteració de la saga Rainbow Six arriba demà als consumidors erigint-se com una de les últimes bales del carregador de 2015 pel que fa a grans produccions. Es tracta d’un joc de tirs en primera persona amb un marcat component tàctic i estratègic, una alternativa seriosa a la sèrie Call of Duty tal com es pot veure al tràiler d’estrena de Rainbow Six Siege.

  Aquest cop s’aposta per apel·lar a l’èpica amb una veu en off que narra un dels fragments de Felip V, l’obra de Shakespeare, mentre les unitats especialitzades avancen cap al combat. Rainbow Six Siege és el nou títol de la sèrie Tom Clancy, l’extensa llista de videojocs basats en l’univers del famós escriptor estatunidenc, una polifacètica selecció on també hi podem trobar Splinter Cell o The Division, una de les estrenes més esperades de 2016.

  Més estratègia que punteria

  El principal tret distintiu del joc és l’aproximació tàctica a l’acció. Lluny del festival de focs d’artifici més propi de la franquícia Call of Duty o de Battlefield, el tràiler d’estrena de Rainbow Six Siege presenta partides d’equips reduïts situades en uns escenaris on una esquadra ha d’infiltrar-se al lloc que l’altra defèn. Mentre un equip utilitza els diferents gadgets dels quals disposa per conèixer la situació de l’enemic, l’altre reforça la seva posició fortificant les parets, plantant bombes i preparant emboscades.

  Tal com es pot observar al tràiler d’estrena de Rainbow Six Siege, el joc comptarà amb uns escenaris on les estructures són totalment susceptibles al foc de les armes i els explosius. Ubisoft sembla haver cuidat totes i cadascuna de les variables d’entorn del joc; el treball realitzat per l’empresa desenvolupadora pel que fa a la propagació del so ho demostra, una feina que es pot veure aquíRainbow Six Siege surt a la venda demà dimarts 1 de desembre per Xbox One, PlayStation 4 i PC.