Tràiler d’estrena de temporada de Hitman

  0

  L’agent 47 es prepara per la seva arribada l’onze de març amb un nou clip que mostra les diferents localitzacions d’un joc que serà episòdic

  L’estrena de temporada de Hitman és gairebé aquí. La nova iteració d’un dels assassins més implacables del món del videojoc arriba l’onze de març i prepara la seva estrena amb un nou tràiler. A través del nou clip, podem veure la gran quantitat de localitzacions del joc i l’elevat nombre de disfresses que podrà dur l’agent 47.

  Tot i que no s’especifica al tràiler d’estrena de temporada de Hitman, sobre aquestes línies, el videojoc serà episòdic tal com Diari Català va avançar. La setmana vinent, Hitman arriba amb el pròleg i la ciutat de París, la ciutat costanera de Sapienza s’incorpora l’abril i el mes següent Marrakech. D’altra banda, des de la desenvolupadora Square Enix afirmen que el títol anirà expandint-se durant tot el 2016.

  L’opinió de la crítica és positiva, tal com es mostra al tràiler d’estrena de temporada de Hitman amb diversos adjectius que qualifiquen el joc de “magnífic” i “ambiciós”. Ara bé, es tracta també d’un dels videojocs de sigil més exigents on la paciència és clau. Només els jugadors més calculadors podran sortir-ne exitosos.

  L’onze de març, Hitman estarà disponible digitalment per a PlayStation 4, Xbox One i Windows PC. La versió física arribarà poc després.