Tràiler doblat de la pel·lícula de Ratchet & Clank

  0
  Ratchet & Clank_PS4

  La pel·lícula de Ratchet & Clank comença a promocionar-se de cara a la primavera de 2016

  PlayStation Espanya també promociona el cinema, almenys el procedent de segells propis com Ratchet & Clank. Així ho acaba de fer amb la publicació del primer tràiler de parla no anglesa sobre el llargmetratge del famós duet de PS2, que aterra a les sales durant el primer terç de l’any vinent. Val a dir que es tracta del clip fet servir per anunciar el film durant l’E3 2014, un vídeo que fins avui no ha arribat doblat al castellà. L’estrena coincidirà amb el retorn de Ratchet & Clank als videojocs, amb un nou títol exclusiu per PlayStation 4 que es basarà en la pel·lícula.

  Sony afirma que cap producció és secundària respecte l’altra i estrenar-les conjuntament forma part de l’estratègia inicial de la companyia. Cal recordar que el nou videojoc estava fixat per 2105 però es va acabar posposant fins la primavera de 2016, forçant la pel·lícula a fer el mateix. Ambdós productes són una reinterpretació del primer joc originari de PlayStation 2 al qual s’hi adherirà nou armament com el Pixelizer, un rifle que -com el seu nom indica- transforma als enemics en píxels, i d’altres localitzacions noves.

  Ratchet & Clank PS4
  Imatge promocional de Ratchet & Clank per PS4

  El joc basat en el llargmetratge basat en el joc

  Així és com la companyia nipona ven el retorn d’un dels duets més famosos de PlayStation 2, sense distincions entre el llargmetratge i el videojoc. La franquícia Ratchet & Clank és una de les més explotades de Sony, amb un total de dotze jocs (tretze comptant amb el recopilatori de la primera trilogia per PS Vita) durant poc més d’una dècada, distribuïts entre PlayStation 2, PlayStation 3 i PlayStation Portable. 

  Fruit de la criticada evolució dels personatges viscuda a partir de la segona trilogia, Ratchet & Clank Future, aquest ‘remake’ busca una tornada als inicis de la saga, estrenada l’any 2002. Els personatges, la paleta de colors i l’humor que desprèn el nou tràiler són uns atributs juvenils que la franquícia havia perdut progressivament des de l’arribada a PlayStation 3, on es va optar per un esperit més adult i fosc. Sortirem de dubtes durant la primavera de 2016.