Tràiler i data d’estrena del DLC d’Assassin’s Creed Syndicate

  0

  Jack l’esbudellador protagonitza el nou contingut del DLC d’Assassin’s Creed Syndicate, que succeeix 20 anys després de la història principal

  El DLC d’Assassin’s Creed Syndicate arribarà a les consoles ben aviat, concretament el 15 de desembre. Pel que fa als usuaris de PC (requisits necessaris aquí), hauran d’esperar una setmana més per rebre un contingut que ens trasllada un cop més fins al barri de Whitechapel, dues dècades després dels fets que narra el joc original.

  Per aquesta ocasió, el DLC d’Assassin’s Creed Syndicate agafa com a personatge principal a Evie Frye (el seu rol original és el de co-protagonista) i l’endinsa a la part més fosca de la capital britànica de l’any 1988, on els crims sense resoldre de Jack l’esbudellador esquitxen les parets de Londres. El preu del contingut descarregable és de 14,99 € per separat i de 29,99 € inclòs amb el passi de temporada.

  Reescrivint la història

  Com tots els títols són un viatge al passat -en realitat són un registre dels records emmagatzemats en l’ADN d’un avantpassat-, la franquícia Assassin’s Creed ofereix una excel·lent oportunitat per reinterpretar, ficcionadament, tants fets històrics com es vulgui. I no hi ha una història amb més versions de Londres al segle XIX que la de Jack l’esbudellador.

  Al DLC d’Assassin’s Creed Syndicate, Evie, “armada amb algunes habilitats noves, ha d’investigar una sèrie d’assassinats que la traslladen directament a la foscor del barri de Whitechapel, dins la Londres victoriana” descriu Ubisoft. Tot i estrenar-se a l’octubre, el títol de la companyía francesa es troba dins dels més venuts durant el mes de novembre. S’ha vist afectat per la mala recepció de l’entrega de 2015, molt criticada, i no ha agafat embranzida fins una setmana després de l’estrena. Segons Ubisoft, ha estat gràcies a la bona crítica -amb notes força altes- de la premsa i dels usuaris.