Tràiler multijugador de DOOM

  0

  El retorn d’un dels videojocs de tirs amb primera persona més emblemàtics s’apropa amb el tràiler multijugador de DOOM

  Els amants dels videojocs de tirs clàssics dels anys 90 estan d’enhorabona. DOOM, una de les sèries més icòniques d’aquella dècada -amb el permís de QuakeWolfensteintorna el 13 de maig per a Xbox One, PlayStation 4 i PC. Un retorn que no ha estat fàcil.

  El videojoc parteix d’un DOOM 4 anunciat l’any 2008 que no va arribar a veure mai la llum i, després de diversos entrebancs en el desenvolupament i de la compra del segell d’id Software (propietaris de DOOM) per part de Bethesda (FalloutThe Elder Scrolls), el títol va ressorgir de les seves cendres reiniciant la sèrie des de zero. Al tràiler multijugador de DOOM sobre aquestes línies en pots veure el resultat.

  doom
  Imatge promocional de DOOM | Font: id Software

  La fórmula de sempre adaptada als nous temps

  DOOM torna amb una proposta tradicional però que també sap ser fresca. El videojoc desenvolupat per id Software arribarà amb el mode campanya, on ens endinsarem als pous de l’infern per acabar amb qualsevol dels dimonis que se’ns presentin; i amb el multijugador, on equips de 4 jugadors es concentraran dins un escenari ple de power ups (potenciadors de millora) per enfrontar-se de manera totalment vertical, on la punteria compta molt més que l’estratègia.

  Fruit de la necessitat dels videojocs actuals d’estirar-se en el temps, DOOM inclourà un sistema anomenat Snapmap on qualsevol jugador podrà crear el seu propi terreny de batalla mitjançant un editor d’escenaris intuïtiu i accessible per a tothom. Arribarà al mercat la segona setmana de maig i, els afortunats que van reservar Wolfenstein: The New Order podran accedir a la beta tancada el primer dia d’abril.