Tràiler de la propera expansió de Fallout 4

  0

  El nou contingut descarregable de Fallout 4 ens permetrà personalitzar encara més els nostres assentaments

  Després d’analitzar la recentment estrenada primera expansió de Fallout 4 (clic aquí per llegir-ne l’anàlisi), és moment de mirar endavant, però tampoc massa. D’aquí a només 6 dies s’estrena el nou contingut addicional que rebrà el joc, Wasteland Workshop, una expansió que ampliarà les nostres possibilitats com a arquitecte.

  Dins l’aventura post-apocalíptica que és Fallout 4, els jugadors han de fer mans i mànigues per sobreviure davant un entorn hostil. Una de les opcions més útils és la d’anar establint assentaments, petites bases que s’utilitzen de punt de parada i repòs.  Fins avui, aquests emplaçaments repartits pel mapa ja podien personalitzar-se mitjançant un extens ventall de possibilitats que es deixen veure al clip a continuació.

  Però sembla que la desenvolupadora del joc, Bethesda, no en te prou i la nova expansió de Fallout 4 ampliarà encara més les nostres opcions. A partir del 12 d’abril, podrem fortificar els assentaments amb un nou arsenal de trampes mortals, capturar les diferents bèsties repartides pel món i domesticar-les i alliberar la nostra imaginació.

  Amb el clip, ple d’humor, que encapçala aquesta publicació ens fem una idea de les noves possibilitats que incorporarà la propera expansió de Fallout 4. De totes maneres, Diari Català l’analitzarà a fons un cop s’hagi estrenat.