Trànsit preveu que sortin 475.00 vehicles de Barcelona aquest pont

0
Operacio sortida pont constitució
Foto: Europa Press

Des de les 15 hores d’aquest divendres ha començat un operatiu especial del SCT amb Mossos d’Esquadra que durarà fins dimarts

 

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que uns 475.000 vehicles surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona durant el pont de la Constitució i la Immaculada.

Juntament amb els Mossos d’Esquadra, posarà en marxa aquest divendres a les 15 hores el dispositiu especial de trànsit, que estarà operatiu fins a les 24 hores de dimarts 8 de desembre, ha informat el SCT en un comunicat.

Les vies més conflictives són les que accedeixen a les zones de muntanyes i a les estacions d’esquí, i es preveu que les vies que puguin registrar més problemes siguin la C-16, la C-17, la C-14 i la A-2, així com la N-145 i la N-260 d’accés a Andorra.

També es preveuen increments de la mobilitat al voltant dels centres comercials per l’inici de les compres nadalenques, i els accessos a fires tradicionals com la de l’avet d’Espinelves, el mercat medieval de Vic i la Fira de Santa Llúcia de Canyelles –les tres, a la província de Barcelona–.

Es mobilitzaran 2.073 mossos, a més d’un helicòpter, un avió bimotor i equips mòbils d’informació viària i de senyalització a la carretera per garantir la seguretat viària.