Treballadors de Correus protesten al Prat

0

Els treballadors de Correus del Prat protesten per la reducció d’efectius

La trentena de treballadors de Correus al Prat de Llobregat s’han manifestat aquest divendres per protestar contra la decisió de l’empresa de reduir un 18% el nombre d’efectius a l’oficina local, mesura que provocarà un deteriorament del servei, segons els sindicats.

Els treballadors s’han concentrat a les 9.00 hores a les portes de l’oficina amb una pancarta on es podia llegir ‘Per la millora de l’oferta dels serveis postals’.

Segons el sindicat UGT, actualment l’oficina de Correus al Prat té 33 treballadors i la direcció de l’empresa vol reduir-los a 27.

“No té cap sentit redimensionar l’oficina del Prat perquè és un municipi amb molta complexitat, amb l’aeroport i totes les empreses del polígon Pratenc“, ha explicat a Europa Press el delegat sindical de personal laboral d’UGT-Correus, Roque Borrás.

El sindicat alerta que la reducció de personal pot afectar el servei, de manera que si una carta triga actualment un o dos dies a arribar des de Barcelona al Prat, a partir d’ara es pot endarrerir fins a tres o més dies.