Tres detinguts en relació al tiroteig d’aquest dilluns a Terrassa

0
Mossos d'esquadra lateral cotxe - Diari Català
@mossocat

Detinguts els tres homes de nacionalitat georgiana que van fugir del pis on va haver el tiroteig a Terrassa aquest dilluns

Notícia relacionada: Dos morts en un tiroteig a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones de nacionalitat georgiana en relació amb el tiroteig a Terrassa d’aquest dilluns que va acabar amb la vida de dues persones, pressumiblement en el que va ser una revenja per assumptes de drogues. Segons expliquen diversos mitjans, els tres detinguts van ser arrestats pels Mossos d’Esquadra poc després de trobar els cossos de dos georgians, de 31 i 46 anys, a un pis del barri de Roc Blanc. Segons expliquen fonts policials, les declaracions de tots tres detinguts no encaixaven, pel que els agent van procedir a la seva detenció aquest dilluns al vespre.

Segons els arrestats, al pis s’hi trobaven reunits sis homes, tots ells de nacionalitat georgiana i, de sobte, un d’ells va treure un arma de foc i va matar a dos d’ells. Els altres tres, els arrestats, van afirmar als agents haver fugit del pis per la finestra. La policia no trobar coherents les seves explicacions i van ser arrestats. Ara s’està pendent dels resultats de la prova de la parafina, que ha de determinar si hi ha restes de pòlvora a les mans dels sospitosos, el que els involucraria en la mort d’aquestes dues persones.