La Policia Local ha detingut tres joves en dos dies per agredir diversos agents després d’intentar aquests identificar-los durant el festival Saloufest

La Policia Local ha detingut tres joves en dos dies per agredir diversos agents després d’intentar aquests identificar-los durant el festival Saloufest, ha informat l’Ajuntament de Salou (Tarragona).

La primera detenció va ser la matinada d’aquest dimecres, quan la Policia Local va separar dues persones que participaven en una baralla i, en la identificació, els joves van agredir els agents, per la qual cosa van ser detinguts per quatre càrrecs: atemptat contra l’autoritat, desobediència, resistència a l’autoritat i alteració de l’ordre públic.

La segona detenció es va produir la matinada d’aquest dijous, quan els agents van identificar un jove que bevia al carrer i, quan va intentar escapar, va copejar un policia, per la qual cosa va ser detingut per atemptat contra l’autoritat.

La matinada d’aquest divendres s’ha produït una sanció contra l’ordenança de civisme i convivència i no s’ha registrat cap detenció.

Es tracta del tercer i últim grup de joves que participa al Saloufest fins aquest dissabte, data en què acaba el festival, que ha acollit com a mínim 8.000 persones el 2016, menys que el 2015, segons l’Ajuntament.