vehicle
Foto: @mossoscat

Les accions policials, coordinades per Mossos al costat de la Policia Local de Lloret de Mar i el Cos Nacional de Policia, han permès identificar 17 persones

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones per vendre marihuana a Lloret de Mar (Girona) i han estat acusades de delictes contra la salut pública, i han aixecat 11 actes per infraccions de prostitució, entre d’altres accions, en un dispositiu establert a la Selva Litoral.

Les diferents accions policials es van desenvolupar durant la nit de dijous passat en el marc del dispositiu ‘Marlés’, que cada any es porta a terme a les zones més conflictives de Lloret, segons ha informat la Conselleria d’Interior en un comunicat.

Aquest any, el dispositiu de vigilància i control de la zona d’oci nocturn de Lloret estava específicament enfocat a identificar les dones que es dediquen a la prostitució.

Les accions policials, coordinades per Mossos al costat de la Policia Local de Lloret de Mar i el Cos Nacional de Policia, han permès identificar 17 persones.

A més, deu persones han estat traslladades a dependències de la Policia Nacional per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria.