Vuit veïns han passat la nit fora

Tres persones han resultat ferides per inhalació de fum a l’incendi d’un habitatge a Llinars del Vallès (Barcelona) dijous a la nit.

El foc va començar cap a les 21.50 hores i va obligar a precintar totalment l’edifici, de dues plantes, perquè l’estructura havia quedat afectada, han explicat els Bombers de la Generalitat aquest divendres en un comunicat.

Els ferits són la llogatera de la planta baixa, una dona de 37 anys que va ser evacuada a l’Hospital de Granollers per inhalació de fum i algunes cremades, una dona de 82 anys que vivia al pis superior i un Policia Local de 23 anys, tots dos traslladats a l’Hospital de Sant Celoni (Vallès Oriental) per una intoxicació lleu.

El pis està situat al número 18 del carrer Pompeu Fabra, on el foc es va propagar des d’una habitació a la resta del pis, que va quedar totalment calcinat.

Cinc dotacions dels bombers van treballar a l’incendi, que va estar controlat a les 22.33 hores i pel qual es van evacuar vuit persones, que van passar la nit a casa de familiars.