Jesús Herrero, l’heroi de la porteria del líder

0

El porter madrileny del Movistar Inter, Dani Cabezón i Yerai són els protagonistes de les tres millors aturades de la J11 de la LNFS

No ho tenien gens fàcil per superar els reflexos dels porters de la setmana passada, però en aquesta onzena jornada la qualitat ha tornat a augmentar. Després de la gran doble aturada que va fer el porter d’ElPozo Rafa Fernández des del terra i pràcticament sobre la línia de gol de la seva porteria, aquests tres porters s’han convertit en un mur pels seus equips.

En tercera posició tenim a Yerai, del Levante UD DM, que va treure una mà rapidíssima per evitar el gol de Bruno Taffy, de Palma Futsal, que ja estava a punt per celebrar-lo.

A continuació, Dani Cabezón, del Jaén Paraíso interior, va aturar amb el seu cos un mà a mà amb Macías, del Jumilla, que es va plantar sol davant seu i va malgastar una ocasió molt clara.

I finalment, la gran aturada de la jornada la va protagonitzar Jesús Herrero, l’excel·lent porter madrileny del Movistar Inter i de la Selecció Espanyola, que es va estirar a baix per desviar a córner una rematada de Iago Rodríguez, del Burela.