“El trident està millor de com se n’havia anat”

0
Barça Trident | Diari Catala

Luis Enrique celebra el bon estat de forma dels golejadors del Barça abans d’enfrontar-se a l’Athletic Club en partit de Copa

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha assenyalat aquest dimecres que espera l’Athletic Club “de les grans ocasions” amb vista al duel d’anada dels vuitens de la Copa del Rei a San Mamés, tot i que s’ha mostrat confiat amb vista que el seu equip pugui estar a l’altura i content pel nivell d’entrenaments del trident, a qui veu millor que abans de la parada nadalenc.

“Han pogut gaudir de bastants dies de vacances, cosa que s’agraeix. Així i tot, s’han portat les seves indicacions físiques. Estic gratament content pel que em vaig trobar en la volta als entrenaments, i que estan millor de com se n’havien anat”, ha dit en roda de premsa referint-se a les vacances nadalenques del trident.

Així, amb Messi, Suárez i Neymar apuntant a l’onze titular, es mesuraran a un Athletic que “sempre presenta complicacions”. “Espero l’Athletic de les grans ocasions, i que segur que estarà motivat per la tradició que tenen amb aquesta competició. L’ambient que viurem serà de futbol i de pressió clara contra nosaltres”, ha manifestat.