Trobada de cotxes clàssics a Arbúcies

0

Arbúcies es convertirà aquest diumenge 21 de febrer en la capital del vehicle clàssic

Com cada any per aquestes dates, Arbúcies (Girona) es converteix en la capital del vehicle clàssic gràcies a la Trobada de Clàssics Montseny Guilleries, la qual es celebrarà aquest diumenge dia 21 de febrer.

Aquesta cita s’ha convertit en una autèntica meca per tots aquells que estimin i visquin intensament el món del motor. Els anys van passant i els cotxes es van modernitzant, però ningú treu que la nostàlgia del temps passat sempre ens envaeix. I Arbúcies ens vol fer reviure, per uns moments, com érem abans i, sobretot, com eren els nostres cotxes quan encara no existien ni els telèfons mòbils .

La trobada començarà a les 9 del matí del diumenge 21 de febrer i els cotxes (matriculats fins l’any 1986) aniran arribant paulatinament. L’organització de l’esdeveniment habilitarà diferents aparcaments tant per als vehicles clàssics, com també per als visitants que s’apropin a veure aquest espectacle de motors. El públic assistent podrà passejar per Arbúcies durant tot el matí i veure els centenars de cotxes que estaran exposats en els diferents espais habilitats.

L’any passat es va aconseguir arribar a la xifra de 926 participants, superant notablement l’assistència del 2014. Però, aquest any, l’organització vol anar més enllà i li agradaria que la Trobada de Clàssics Montseny Guilleries aconseguís ajuntar més de 1.000 participants. Tenint present que Catalunya és un país que abraça amb força el món del motor, estem segurs que s’aconseguirà aquest repte.

Per més informació podeu visitar la pàgina de Facebook de l’esdeveniment: https://www.facebook.com/classicsmontsenyguilleries.arbucies