Un trist final per l’espectacular Audi RS6 DTM

Suposo que tots heu vist algun cop i teniu en ment aquell espectacular Audi RS6 DTM preparat per tots costats de l’esquiador Jon Olsson. I suposo que és un cotxe que us ha causat admiració i desig, doncs ja us podeu acomiadar d’ell. L’han trobat reduït a cendres després d’haver estat robat. Un trist final per una màquina de cap a peus.

Us posaré una mica en situació; Jon Olsson, esquiador freestyle suec, és un apassionat del motor i té la sort de ser imatge d’Audi. La marca li regala un model (anteriorment un R8 i ara tenia el RS6) i ell se’l prepara al seu gust. En aquest cas, el pobre Audi RS6 oferia una imatge a l’estil dels cotxes de competició del DTM amb una pintura de camuflatge i diferents adhesius dels seus patrocinadors i/o preparadors. Però el més interessant estava sota el capó ja que la seva bèstia no tenia prou amb el V8 de 4 litres Turbo i 560 CV que munta de sèrie l’Audi RS6, sinó que, gràcies a diferents modificacions, aconseguia arribar fins els gairebé 1.000 CV de potència. A més a més, el seu sistema d’escapament deixava anar un so brutal amb el qual era impossible passar desapercebut.

Troben cremat L'Audi RS6 DTM de Jon Olsson

La història del robatori va començar a Amsterdam ja que el cotxe es trobava allà per realitzar un rodatge, mentre Jon Olsson gaudia de les prestacions del nou Audi R8 al circuit de Nürburgring. Aprofitant l’absència d’Olsson, uns lladres a punta de pistola van aconseguir robar l’Audi RS6 DTM i van escapar a tota llet. Tot i la pintura de camuflatge, els quasi 1.000 CV de potència i l’espectacular so del tub d’escapament farien impossible passar desapercebut, i més sabent la popularitat d’aquet model.

Suposem que, per aquest motiu, la única possibilitat que els lladres escapessin del embolic en que s’havien ficat era cremant el cotxe, i així va ser. La policia va trobar el RS6 DTM devorat per les flames dins d’un garatge. No van poder fer res per salvar-lo, i el resultat és el que veieu a la imatge que Olsson va penjar a Instagram.  Però no us preocupeu ja que, segurament, l’esquiador deu estar pensant en un futur projecte automobilístic. Veurem amb que ens sorprèn aquest cop.