La estranya criatura va aparèixer a la nit al pati d’una casa. La propietària de la llar va escoltar un crit, i quan va sortir es va trobar amb el cos viscós de la criatura

Un cos viscós de color rosat va aparèixer al pati del darrere de l’habitatge d’una dona a Califòrnia, EUA El fet va causar innombrables especulacions sobre el seu origen.

Vaig escoltar un crit a les 23:30, vaig sortir al pati i em vaig trobar amb això … Ja era mort quan el vaig veure.

Segons va escriure Gianna Peponis, la dona que el va trobar. La foto de l’estranya criatura, va ser compartida a la xarxa social Facebook on els usuaris van iniciar una llarga discussió sobre què és exactament, segons va publicar el Daily Mail.

Troben una estranya criatura a Califòrnia | Diari CatalàAlguns creuen que l’estranya criatura pot tractar-se d’un extraterrestre, altres més raonables o menys somiadors, creuen que pot ser el fetus parcialment desenvolupat d’un animal. Encara no han donat amb l’origen del cos.